Mindtuning

Faalangst oplossingen

De media

De Televisie, diverse kranten en tijdschriftgen gaven uitgebreid aandacht aan Mind Tuning. Opvallend aan deze methode is het tijdsbestek waarin de faalangst verdwijnt.

Mind Tuning werkt snel en doeltreffend. Het gaat uit van het snelle leervermogen van de hersenen.
Na twee dagen groepscoaching heb je voldoende tools en ervaring in handen om jouw faalangst definitief op te lossen.

Pieter Frijters is faalangstdeskundige en grondlegger van de revolutionaire MindTuning methode, bekend om het snelle tijdsbestek waarin de faalangst verdwijnt. Inmiddels heeft Pieter Frijters meer dan tienduizend mensen van hun angsten afgeholpen.

Op televisie en in verschillende kranten en tijdschriften is er uitgebreid aandacht besteed aan deze methode. Het Youtube kanaal van Pieter Frijters bevat verschillende video’s met tips en advies over verschillende vormen van faalangst.

Er zijn nog meer volwassenen met faalangst dan kinderen. Lees ook 'faalangst volwassenen' op mindtuning.nl

Examenvrees, blozen, trilangst, zweetangst, zijn uitingen van sociale faalangst. Er is direct al veel aan te doen.

Je kunt ook Googelen op faalangst. Je vindt dan honderden hulpverleners.

Faalangst boeken

Naast het volgen van een groepstraining is het lezen van de hieronder beschreven boeken ook een aanrader!

 Het boek 'Van Fobie naar Vrijheid' is een bestseller, geschreven door de grondlegger van MindTuning, Pieter Frijters. Alle vormen van faalangst staan er in beschreven, en ook wat je er zelf aan kunt doen. Dat maakt het een van de beste boeken over faalangst en fobieën.

"Meester over je gedachten" is het tweede boek van Pieter Frijters. Met behulp van verschillende voorbeelden laat hij zien hoe je je gedachten de baas wordt en hersenpinsels geen kans geeft. In een paar woorden: leesbaar, begrijpelijk, en “no nonsense”.

Cognitieve gedragstherapie

Heeft wroeten in het verleden zin? Of geconfronteerd worden met
je angst? Er zijn beslist mensen die op deze wijze geholpen zijn. Misschien u ook. De ene psycholoog is de andere niet. Merk je na vijf sessies geen verbetering dan zit je niet goed bij deze hulpverlener.

Antidepressiva

Als faalangst zo overheerst dat je depressief bent geworden.  Laat je dan door je arts geen antidepressiva voorschrijven. Dit soort medicijnen kunnen je angst verergeren. Ze zijn absoluut geen oplossing voor faalangst. Deze pillen maken je afhankelijk en kunnen je onmogelijk genezen.

Direct aan de slag
met het oplossen van je probleem?

Dat kan nu ook online!
Klik HIER voor meer info.

Schrijf je nu in en ontvang 5 gratis tips over faalangst

Allesoverfaalangst.nl geeft jou de mogelijkheid om 5 tips te ontvangen over hoe je het beste Faalangst kunt overwinnenWij hebben respect voor je privacy en zullen niet je gegevens delen of verkopen.
Afmelden

Meester over je gedachten

Boek: Meester over je gedachten
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon